Rapunzel of Sweden

Med ett äkta löshår kan man förändra hela sin look och skapa en helt ny frisyr. Man kan även använda löshår till att fylla upp, så man får ett tjockt och vackert hår. Det kan sitta kvar länge eller tas av samma kväll. Rapunzel of Sweden har skapat ett löshår som man enkelt kan sätta i hemma utan att behöva besöka frisören. Man kan enkelt anpassa löshåret till sitt egna hår genom att platta, locka, klippa in det så det matchar och även styla. De erbjuder många olika varianter som kan passa ens egna behov.

En av de största aktörerna

När man pratar om löshår är Rapunzel of Sweden en väldigt stor aktör inom området. Varumärket Rapunzel of Sweden etablerades 2007 av Ida Backlund. Anledningen till att hon startade var för att hon ville ha den ”perfekta leverantören av löshår” och hittade ingen annan som redan fanns. Rapunzel eftersträvar alltid bra kvalité, brett sortiment, förmånliga priser, snabb leverans och viktigaste av allt bra service. Frisörer och även privatpersoner har möjligheten att ta del av Rapunzel, dem säljer även löshår via deras egna e-butik och hos vissa återförsäljare. Deras vision är att bli den bästa hårleverantören och Rapunzel of Sweden fortsätter att växa i hela världen.

Erbjuder många alternativ

Rapunzel of Sweden erbjuder många alternativ när det kommer till äkta löshår, bland annat Clip-on set som är färdiga löshårsbitar med fastsydda clips, Nail hair som man fäster med en värmetång, Microring extensions som man fäster med små mikroringar och även hårträns som man kan fästa med lite olika alternativ. När det kommer till syntetiskt hår har de Clip-in ponytail, Everyday volume och Hair buns. Rapunzel försöker alltid matcha allas hårtyp oavsett önskemål och krav. När de utvecklar sina produkter är det alltid i nära samarbete med sina egna kunder, personal och experter världen över. De strävar efter att alltid vara först med trenderna.